ESCOLA DE LITERATURA

NÚMERO 3

El posthumanisme, com a espai de superació de les coordenades estètiques, polítiques i filosòfiques de l’Humanisme, ha estimulat no només l’exploració dels límits de certa idea d’individu sinó, també, un camp de preguntes literàriament interessantíssimes que han explorat la sensibilitat distòpica, l’art i el pensament contemporanis.

Com que fa temps que el món s’acaba i que, d’una manera o una altra, tots som cíborgs funcionals, CARN DE CAP TRES ha convidat a 12 autores i autors a pensar de manera creativa sobre el territori imaginari i especulatiu que obre la pregunta per allò posthumà. No ens interessa tant saber què és el posthumanisme com començar a vestir-lo i saber com serà, posem per cas, una religió posthumana o una sexualitat o una revolució posthumanes; CARN DE CAP TRES, doncs, no en presenta una ontologia, sinó que en proposa un paisatge.

 


TAULA DE CONTINGUTS

Paraula de l’editor: Paisatges POSTHUMANS – Borja Bagunyà . Paraula de l’editora: el futur serà avorrit – Míriam Cano. Fedra (o els arxius) – Víctor García Tur. Lo más parecido a la felicidadAna Llurba. Dead home – Roc Herms. Como una cabeza enloquecida vaciada de su contenido – Patricio Pron. Un conte que no és per a tuIrene Solà. CODEX pOLYPHONIK – Max Besora. Inmuno – Francisco Jota Pérez. Nervios como arbustos de coral – Regina de Miguel. El congrés de Palerm – Joan Benesiu. Com el temps – Lucia Pietrelli. Muntanya màgica – Aleix Plademunt + Borja Bagunyà.


Disponible a partir de maig.

/   P.V.P. a llibreries i a l’escola: 22€

El podeu adquirir AQUÍ