ESCOLA DE LITERATURA

NÚMERO 1

www.graficzny.com.pl / mockups-design.com

 

Per al primer número de CARN DE CAP, hem demanat a 14 autors -12 escriptors i escriptores, un fotògraf i una dissenyadora- que reescriguin, interpretin o intervinguin «El meu germà», el primer conte d’El millor dels mons (2001) d’en Quim Monzó.

El conte explica la història del germà gran que es veu obligat a fer passar el cadàver del germà petit per viu i que hi acaba perillosament acostumat. Hem volgut rellegir el conte d’en Monzó des del punt de vista d’alguna cosa que tots sabem que és morta però fem passar per viva. L’amor romàntic, per exemple. O la democràcia liberal. O la salut del planeta.

El volum conté, a més, una reproducció del conte original de Monzó en llibret independent que el lector podrà moure amunt i avall de la revista, una mica com el narrador del conte mou el cadàver del seu germà.


TAULA DE CONTINGUTS

Paraula de l’editor – Borja Bagunyà. Manifest caníbal – Max Besora. El toc de queda – Lucia Pietrelli. Un persistent buit lluminós – David Gálvez. El marro de Quim Monzó – Adrià Pujol Cruells. Volia un gos – Joan Jordi Miralles. El germà pròdig – Víctor García Tur. El meu marit – Mar Bosch. De porc i de senyor – Juan Diego Valera. Confusió d’iguals. Flux. Reguitzell. Lagomar – Anna Gual. Summa somàática – Rubén Martín Giráldez. La germana petita – Jaume C. Pons Alorda. La Alhambra y los juzgados – Cristina Morales. I used to love her, but I had to kill her – Carles Rebassa. Paraula de l’editora – Lana Bastašić.www.graficzny.com.pl / mockups-design.com


 

P.V.P.: 

Versió física – 18€  EXHAURIDA

NOU! Versió digital – 6€ disponible AQUÍ.