ESCOLA DE LITERATURA

24 Mai 2017

BLOOMSDAY 2017

/
Posted By
/
Comments0

L’Escola Bloom us convida al nostre segon Bloomsday oficial -una celebració de l’obra mestra de James Joyce, Ulysses. Aquest any seguirem les passes del seu protagonista, Leopold Bloom, i recrearem el 16 de juny de 1904 a Barcelona per primera vegada. Us podeu unir a la comitiva en qualsevol punt de la ruta o venir directament  la Llibreria Calders a les 20:00h, on hi haurà música (i cervesa) irlandesa, ronyonets estofats i lectures de les obres principals de Joyce. El Bloomsday no és només la celebració d’una novel·la magnífica sinó també del llenguatge, la literatura i la vida. Veniu a celebrar amb nosaltres i no us oblideu de dur un barret!


THE BLOOMSDAY ROUTE

10:00h – Escola Bloom (Calàbria 75, principal 2a) – trobada i esmorzar;

11:00h – Inici de la ruta: parada de menuts “Despojos Selectos Marta” (Mercat de la Boqueria) i Jardinet dels Gats (Plaça del Canonge Colom) / lectures de Calypso, capítol 4;

12:00h – Parròquia de Santa Anna (Santa Anna, 29) i Farmàcia Catalunya (Rambla de Catalunya, 1) / lectures de Lotus-Eaters, capítol 5;

13:30h – Via sepulcral romana (Plaça Vila de Madrid) / lectures d’Hades, capítol 6;

14:30h – Dunne’s Irish Pub (Via Laietana, 19) / lectures de Lestrygonians, capítol 8;

16:30h – Llibreria del Palau (Sant Pere Més Alt, 6) / lectures de The Wandering Rocks, capítol 10;

18:00h – Shenanigan’s Irish Pub (capítols 11 i 12;

capítol 15;

lectures de The Holy OfficeDublinesos, Retrat de l’artista adolescent Finnegans Wake. Acte especial: llegirem el monòleg de Molly Bloom en anglés, alemany, italiá, serbi i xinés.

Si no podeu fer la ruta sencera, però us voleu sumar a nosaltres en qualsevol moment, truqueu-nos o escriviu-nos al 633 175 950 i us direm on som.

MapaBLOOMSDAY_v02


L’etiqueta per al Bloomsday – estil eduardià – és opcional, però recomanem l’ús de barrets durant aquest dia especial. Per a tots aquells que vulgueu submergir-vos del tot en la moda eduardiana, podeu trobar bones idees aquí.


Bloomsday 2015 breakfast recital at UCD….16-06-15 Pic shows from left: Suzanne Shorten & Darragh Bollard enjoying Bloomsday at UCD, the alma mater of James Joyce. The breakfast recital took place early this morning in front of a packed crowd of International university students. Pic. Keith Arkins Further information, contact: Summer at UCD University College Dublin, Belfield, Dublin 4, Ireland  e: Suzanne.shorten@ucd.ie  | p: +353 1 716 1333 | f: +353 1 716 1366