ESCOLA DE LITERATURA

Narrativitat interdisciplinar:
tres problemes en tres llenguatges

En aquest seminari, explorarem tres problemes que travessen diverses disciplines –la poesia, la fotografia i la novel·la– per veure com s’hi fan funcionar.

Més informació

Traduïts, coneguts i saludats

En aquest seminari, ens aproximarem a un grapat d’autors de la literatura russa dels darrers dos-cents anys des del punt de vista del traductor.

Més informació

Set personatges en cerca d'espectador

Aquest seminari es capbussarà en set personatges literaris fonamentals per entendre com han evolucionat en el seu traspàs a la gran pantalla.

Més informació

De què parlem quan parlem de reescriure?

En aquest seminari descobrirem les claus del realisme brut de Raymond Carver i aprendrem recursos i estratègies que ens serviran per a reescriure els nostres contes.

Més informació

Tot passa aquí: introducció intensiva a l'espai en la narrativa

En aquest seminari intensiu introduïrem i veurem com es (re)produeix l’espai en la literatura i des d’aquesta, tant en la lectura crítica com en l’escriptura.

Més informació

Tot passa ara:
una introducció intensiva al temps en la narració

En aquest seminari intensiu introduïrem i treballarem com es pensa i es representa el temps en la literatura, i els efectes que aquesta representació generen en l’experiència lectora.

Més informació

L'arquitectura del poemari

Com es fa un llibre de poemes? Com anem de l’espurna inicial fins al poemari compacte, amb sentit global, amb fondària emocional?

Més informació